Doroti Pack

A Doroti PACK Kft. Csóton tevékenykedik, már több, mint 20 éve. Főként az élelmiszeripari terület számára dolgozunk, s ott is fő tevékenységünk a csomagolástechnika. Saját márkájú DorPack gépeink is már 10 éve sikeresen dolgoznak a piacon.

A DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek leginkább az élelmiszeripari területen kerülnek alkalmazásra az áruk fóliába való csomagolásakor. Főként hús baromfi, tej és sütőipari termékek esetén, ahol nagy mennyiséget kell hatékonyan csomagolni. A csomagolószerszám mindig a csomagolni kívánt termék paraméterei szerint kerül kialakításra, ettől függően alkalmazunk lágy vagy keményfóliát, vákuumot, védőgázt vagy atmoszférikus csomagolást. A DorPackkal történő csomagolás attraktív és költséghatékony megoldás, mely a piaci igényeket maximálisan kielégíti.

A feldolgozó gépek tekintetében pedig olyan gépcsoportok típusait értékesítjük, melyek hatékonyan alkalmazhatók nem csak ipari, hanem kistermelői, őstermelői, családi gazdaságok és feldolgozók számára. A feldolgozási igényeknek megfelelően kisebb és nagyobb kapacitású gépek állnak az érdeklődők rendelkezésére. Húsdaráló, töltőgépek, keverők, kutterek, kamrás vákuum csomagológépek és tálcazáró csomagológépek.

Doroti PACK Kft.

8558 Csót, Rákóczi F. u. 74.

Tel: +3689/354-277

E-mail: info@doroti.hu

WEB: www.doroti.hu

További termelők