Stari Kézműves Sörfőzde

stari600x400

Sörfőzdénk 1992-ben az országban az első minisörfőzdék között kezdte meg működését, amikor a házi sörfőzdék elkezdték térhódító útjukat Magyarországon. . Megalakulásunkkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy olyan kiváló minőségű söröket gyártsunk, amelyek élvezeti értékben sokkalt többet nyújtanak egy átlagos sörnél.

A kiváló íz mellett a minőség a legfontosabb számunkra. A közel 25 éves működésünk alatt cégünk már bizonyította, hogy folyamatosan jó és megfelelő minőségű sörökkel tudja partnereit kiszolgálni.

Söreink legfőbb jellemzője, hogy nem tartalmaznak tartósítószert és a nagyüzemi sörök többségével szemben a hagyományos söreink teljesen megfelelnek a német tisztasági törvénynek, ami azt jelenti, hogy csak komlót, malátát, vizet és sörélesztőt tartalmaznak. Gyümölcssöreinkre jellemző, hogy 30% gyümölcstartalommal rendelkeznek.

Termékeink kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, mesterséges és egyéb kiegészítő anyagok hozzáadása nélkül. Az állandó minőséget garantálni tudjuk, mivel rendszeresen ugyanazokkal a beszállítókkal dolgozunk együtt és a legnemesebb alapanyagokat használjuk fel termékeink elkészítéséhez.

A söreink nemzetközileg is elismertek, mi sem bizonyítja ezt jobban, miszerint 2016 februárjában a Csehországban megrendezett nemzetközi Aranypecsét Sörversenyen szilvasörünk arany érmet szerzett illetve búzasörünk Év Kiváló Terméke díjjal büszkélkedhet.

Elérhetőség:

STARI-KER Kft.

Cím: 8300 Tapolca, Petőfi S. u. 12.

Tel.: +36 70 338 5811

E-mail:info@stari.hu

További termelők