Völgyesházi – “Hústündér” Füstöltáru

Völgyesi

Mottónk:- Születéstől a feldolgozásig!

Ami azt jelenti, hogy: Saját nevelésű sertésekből HAGYOMÁNYOS MÓDON készült füstölt áruk! Tenyészetünk “Nagy-Fehér kocákból és “Norvég Lapály”kanokból áll. Termékeink kiváló minőségű “F-1-es hízókból készülnek!

Elsődleges szempont számunkra az egészséges táplálkozás melyből nálunk a hús nem maradhat ki, ezért

Termékeink NEM tartalmaznak tartósítószert sem mesterséges adalékanyagokat!Fűszerezéshez kizárólag természetes fűszereket használunk mint:só,bors,kömény,termelői piros paprika és magyar fokhagyma. Pácoláshoz konyhasót használunk melyben mérettől függően 3-6 hétig pácoljuk a húsokat, majd 12-24 óra áztatás , szárítás után 4-8 napig Bükkfa liszttel(finom fűrészpor) füstöljük.

Völgyesi Erika kistermelő
8196 Litér, Petőfi u. 31.
Tel.: +36 30 922 0204
E-mail: volgyeshazihustunder@gmail.com

 

 

További termelők