Csipkebogyóverseny

Feladat

Bármilyen csipkebogyós étel megfőzése, elkészítése.
Az elkészített csipkebogyós ételről, annak tálalásáról vonzó kép készítése. Fotó beküldése, megosztása Facebookon az erre létrehozott eseményben a #Bakonyexpo hashtaggel.

Játék menete

Fotó beküldése és megosztása a Facebook felületén keresztül, #Bakonyexpo hashtaggel. A játékos döntése, hogy a képhez tartozó receptet elküldi, vagy sem első körben, mindenképpen plusz információt jelent, hasznos, ha van. A beküldéssel megjelenik a Bakony Expo hivatalos felületén, ezáltal mások számára is elérhetővé válik a tartalom. A legnépszerűbb képekhez mindenképpen szeretnénk majd kérni a későbbiekben receptet.

Díjazás

A zsűri döntése alapján 1 játékos nyer. Ezen felül közönségdíjat adunk át a legtöbb aktivitást produkáló kép készítőjének. A közönségdíjat a lájkok és megosztások száma alapján határozzuk meg, a megosztások kétszeres szorzóval szerepelnek. Ehhez fontos, hogy minél több megosztást kapjon az adott kép.

Időtartam

2018. október 19. 14:00 órától – 2018. november 08. 24:00 óráig

Zsűri

A zsűrit elismert szakemberek alkotják. A közönségdíjat a legtöbb aktivitást produkáló kép kapja.

Eredményhirdetés

A Bakony Expo rendezvényén.

Ajándék

A szakmai zsűri által választott nyertes nyereménye egy házszám tábla, melyet Dr. Frecskáné Kristóf Mária készít el a nyertes egyedi igényeinek megfelelően.
A közönség szavazás nyertes nyereménye a Bakony Expo kiállítóinak kézműves termékeit tartalmazó ajándékcsomag.

Képek és receptek felhasználása

A fotó beküldésével a játékos hozzájárul ahhoz, hogy a képet és esetlegesen a receptet a Bakony Expo szervezői a rendezvény népszerűsítése céljából felhasználhassák a közösségi média felületein és a Bakony Expo hivatalos oldalán és automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglaltakat.

A játékszabályzat itt található.