Van kedved játszani?

Látogass el Facebook oldalunkra, és játssz!

A bakonyi káposztás receptversenyen lenyűgözheted a zsűrit a legfinomabb falatokkal!

Főzz egy káposztás ételt! A legjobb, ha akár alapanyagait, akár nevét tekintve bakonyi. Lehet ez akár egy leves, egy főétel, de akár egy extrém desszert vagy saláta, bármi. Fotózd le a művet, és oszd meg a Facebookon vagy Instagramon #Bakonyexpo hashtaggel! A recept megosztása nem kötelező, de az se baj, ha megosztod, hiszen akkor más is kipróbálhatja recepted és örömét lelheti az ételben.
Rajta hát lányok, asszonyok, fiúk és férfiak, főzzétek meg kedvenc káposztás ételetek, és nyerjetek!

Játék menete

Fotó beküldése és megosztása a Facebook felületén keresztül, #Bakonyexpo hashtaggel. A játékos döntése, hogy a képhez tartozó receptet elküldi, vagy sem első körben, mindenképpen plusz információt jelent, hasznos, ha van. A beküldéssel megjelenik a Bakony Expo hivatalos felületén, ezáltal mások számára is elérhetővé válik a tartalom. A legnépszerűbb képekhez mindenképpen szeretnénk majd kérni a későbbiekben receptet.

Díjazás

A zsűri döntése alapján 1 játékos nyer. Ezen felül közönségdíjat adunk át a legtöbb aktivitást produkáló kép készítőjének. A közönségdíjat a lájkok és megosztások száma alapján határozzuk meg, a megosztások kétszeres szorzóval szerepelnek. Ehhez fontos, hogy minél több megosztást kapjon az adott kép.

Zsűri

A zsűrit elismert szakemberek alkotják. A közönségdíjat a legtöbb aktivitást produkáló kép kapja.

Eredményhirdetés

A Bakony Expo rendezvényén.

Ajándék

A résztvevő termelők kézműves termékeiből összeállított ajándékcsomag.

Képek és receptek felhasználása

A fotó beküldésével a játékos hozzájárul ahhoz, hogy a képet és esetlegesen a receptet a Bakony Expo szervezői a rendezvény népszerűsítése céljából felhasználhassák a közösségi média felületein és a Bakony Expo hivatalos oldalán és automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglaltakat.
A játékszabályzat itt található
Vigyázz, kész rajt!

Kövessétek a Bakony Expo hivatalos facebook oldalát!