Andy’s Country Kitchen-Fürj ház

Mottóm: Jót enni, jól lenni. Az egészséges táplálkozás akkor került előtérbe az életemben, mikor megszületett a lányom. Addig tökéletesen megfelelt egy-egy gyors ebédnek a “zacskós leves”, mélyhűtött, húst ókor sem látott panírozott szörnyűségek és társaik. A gyermekemnek viszont a legjobbat szerettem volna adni. Ekkor kezdtem érdeklődni az addig elhanyagolt, nyűgnek tekintett kert iránt. Rájöttem, hogy akkor a legbiztosabb, hogy vegyszermentes ételeket eszünk, ha az a saját kertünkből kerül az asztalra. Mivel a kert óriási, nem csak a saját igényeinket tudja kiszolgálni. A számunkra túltermelésként mutatkozó terményekből, gyümölcsökből készítem ételeimet. 

Őstermelőként nagyon fontosnak találom, hogy asztalunkra minőségi ételek kerüljenek, hiszen a jólléthez hozzátartoznak a jó ételek. 

Ételeim alapanyagai permetezés mentes kertemből kerülnek ki, tyúkjaink, fürjeink szabadtartásúak. Különféle fűszerkeverékeket, levesboldogítót, fürjtojásból készült házi tésztákat, és hozzájuk illő szószokat, füstölt fürjtojást, pástétomot, szörpöket, lekvárokat vásárolhatsz nálunk, amikhez boldog tojásokat és kertünk alapanyagait használom fel. 

Igazi slow food egy vidéki lány konyhájából. 

 

Elérhetőség:

Vonnák Andrea 

8511 Pápa Laki út 17. 

Tel.: +36 20 9669 403 

E-mail: andiscountrykitchen@gmail.com 

Facebook: Andi’s country kitchen / Andi vidéki konyhája

További termelők