Logó

Mottónk: Ételedben az életed!

Halimba, Balatonalmádi és Bakonykoppány települések a Bakony és a Balaton egyedi mikroklímájú helyiségei, ahol három őstermelő, valamint kiváló gasztronómiai szakemberek összefogásával született meg az Angyal Konyha.

Különleges igények kielégítésére különleges helyi termékek készítésével foglalkozunk. Halimbán a fürj és nyúltenyészet, Bakonykoppányban zöldségkert és feketedió liget, míg Balatonalmádiban a napsütötte  gyümölcsös biztosítja termékeink kiváló minőségű alapanyagát.

Ennek megfelelően három termékcsaládot fejlesztettünk ki, melyek közül kiemelkedőek a zamatos  almádi gyümölcskészítmények, a koppányi édesburgonyából, sütőtökből, és feketedióból készülő csemegék, valamint a halimbai  gyógynövények felhasználásával pácolt füstölt fürjtojás, és a különböző ízesítésű fürjtojásból készülő majonézek.

 

Elérhetőségek:

Németh Krisztina

8220 Balatonalmádi Viola utca 36.

Tel.: +36 30 444 7376

E-mail: gasztronomus@gmail.com

Web: www.angyalkonyha.hu

 

További termelők