Kádár Tamás vagyok, Veszprémben élek. 15 éve jöttem rá, hogy bőrök között érzem jól magam, hogy dolgom van ezzel a jövőben. Akkor tanultam ki a cipész szakmát és a bőrrel való foglalatosság megmozgatta a fantáziámat. A bőr megmunkálása azóta is izgalomban tart és terelget, útelágazások, választások, döntések elé állít, egyre inkább meghatározó szerepet tölt be az életemben. Készítettem táskákat, papucsokat, mamuszokat, manócipőket, tárcákat, késtokokat, tolltartókat, szemüvegtokokat, egyéb apróságokat és bőröveket, sokfélét.

10 éve a szíjjártás mellett köteleztem el magam. A bivaly bőrnek jellegzetes textúrája és különleges barkája van, ezért leginkább ezzel az anyaggal szeretek dolgozni.

2015-ben saját üzletet nyitottam Veszprémben, ekkor sokan megismertek, és megismerték kézműves termékeimet, műveimet, alkotásaimat.

Több színház megkeresett, felkértek különleges egyedi övek készítésére, többek között a Duna Színház és a Kassai Thália Színház darabjaiban szerepeltek munkáim.

A Bakony Expo rendezvényén az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a bőrművesség kulisszatitkai mögé. Igény szerint méretre vágom, lyukasztom, monogrammal egyedivé teszem a választott övet.

Elérhetőség:

Veszprém Harmat utca 36.

Tel.: +36 70 665 5270

E-mail: begemor@gmail.com

További termelők