Erika szappan manufaktúra

Kézműves Shea- vajas szappanokat és natúr kozmetikumokat készítek természetes hatóanyagokkal, természetes illattal és növényi színezékekkel az egészséges, probléma mentes bőrért.
Szabóné Pál Erika vagyok, szappankészítő, vegyész technikus, gyógyszertári szakasszisztens
Szombathelyen születtem 1962-ben. Az érettségi körül került kezembe Mária Treben Egészség Isten patikájából c. könyve, mely nagy hatással volt rám. Szerettem a gyógynövények szépségét, illatát, de a kémiát is, ezért beiratkoztam a soproni Gyógyszertári- asszisztens Képző Intézetbe. A drogismeret tantárgy keretében mélyrehatóbb ismereteket szereztem a gyógynövényekről.
Csodálatos gyógyító hatásukat ma is kihasználom, belsőleg teaként alkalmazva, és természetesen az általam készített Erika szappanok és krémek alkotórészeként is.
Négy éve kezdtem el a főállásom mellett szabadidőmben szappant készíteni családom, ismerőseim számára. Van egy vajtermelő fa Afrikában, a Kerité fa, melynek terméséből nyerik a Shea-vajat. Ez a titkos anyag, amitől különlegesek szappanjaim! A Shea vaj hidratáló, bőrtápláló hatású. Megnyugtatja, regenerálja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Gyógyír a száraz, viszkető, ekcémás bőrre.
Szappanjaimban nincs hozzá adott illatanyag, a gyógynövények, a virágok természetes illatot adnak,és csak 100% természetes illóolajat használok, és természetes színező anyagokkal színezem őket. A Shea vajon kívül használok kókusz, olíva, napraforgós és pálmaolajat az optimális bőrápolás elérése érdekében.
Szabóné Pál Erika
Telefon: +36 70 593 8539

További termelők