Fő profilunk kézműves gyógynövény- és gyümölcsszörpök, és lekvárok, natúr gyümölcslevek előállítása valamint eladása viszonteladóinknak és végső fogyasztóinknak.

Kiváló minőségű termékeink a FinomSág kézműves szörpök lekvárok és natúrlevek, melyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülő, színezék és adalék anyagoktól mentes, magas minőségű, kézműves termékek, melyekkel jelen vagyunk kézműves vásárokon piacokon és viszonteladóinknál. Cukrot nem fogyasztó vásárlóinkra is gondolva cukormentes, steviaval édesített termékeket is készítünk igény szerint. Készítünk 100%-os hidegen préselt natúr gyümölcsleveket almából céklából sütőtökből, és a fő profilunk a fekete berkenye natúrlé. Termékválasztékunk az igényeknek megfelelően folyamatosan bővül, idény gyümölcsökből szezonális termékeket is készítünk.

Küldetésünk; a saját termesztésű gyógynövényekből és gondosan megválogatott alapanyagokból készülő, egészséges és természetes termékeink népszerűsítése, ezáltal az egészséges életmód támogatása az egyre inkább tudatára ébredő társadalmunkban. Célunk a meglévő és potenciális fogyasztóink igényeinek és ízlésének való maximális megfelelés kiváló alapanyagok felhasználásával, a termékválaszték folyamatos bővítésével és a nagyanyáink által tökéletesített hagyományos befőző technológiák alkalmazásával. Küldetésünkhöz tartozik továbbá, hogy magas minőségű termékeinket elérhető áron biztosítsuk fogyasztóink számára. Hiszünk abban, hogy a mesterséges adalékanyagoktól mentes, egészséges, magas minőségű élelmiszerekre mai társadalmunk fogyasztóinak éppúgy igénye van, ahogy hagyományaink ápolására, tradicionális technológiáink továbbörökítésére valamint a hazai termékek választásával gazdaságunk támogatására.

 

Elérhetőség:

Bugyenszki Ferenc

9084 Győrság, Petőfi út 1/B.

Tel.: +36 20 345 3008

E-mail: sagiszorp13@gmail.com

Web: www.sagiszorp13.wix.com

További termelők