Huminiqum Étrend Kiegészítők

A HYMATO PRODUCTS Kft. természetes huminanyagok kutatásával, valamint huminsav és fulvosav alapú termékek gyártásával és termékfejlesztéssel foglakozó vállalkozás. Termékeink alapanyagául világviszonylatban is egyedülálló minőségű Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat (leonardite, tőzeg) használunk fel. Gyártunk saját termékeket ( HUMINIQUM étrend kiegészítő kapszula és szirup; ÉDEN bio csokoládé) valamint partnereink megbízásából huminsav és fulvosav alapú hatóanyagokat állítunk elő étrendkiegészítőkhöz, természetes kozmetikumokhoz. Saját gyártó üzemmel, valamint egy kisebb laboratóriummal rendelkezünk, ISO és GMP minőségirányítási rendszerben dolgozunk.

A Hymato Products Kft. ügyvezetője, Dr. Csicsor János 2007-ben átvehette az Év Vállalkozója Díjat, majd 2011-ben OMÉK nagydíjat kapott. Tagja a Nemzetközi Huminsav Társaságnak és a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak. A Magyar Tőzegtársaság Kémiai Bizottságának elnöke.

Dr. Csicsor János okleveles vegyészmérnök a vörösiszap katasztrófa kapcsán kísérletekkel bebizonyította, hogy a huminsav alkalmas a szennyezett területek semlegesítésére, azaz méregtelenítésére. A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal elfogadta a meggyőző kísérleteket és a 700 ha szennyezett termőföldet huminsavval semlegesítették.

Termékeink forgalmazását külföldön is elindítottuk. Svédországban, Ausztriában, Franciaországban, Németországban és Spanyolországban kezdtük el a forgalmazást. Ukrajnában megszereztük a forgalmazási engedélyt. Törökországban, Kínában, Malajziában és Vietnámban pedig folyamatban van a forgalmazási engedélyek megszerzése.

dr. Csicsor János
8225 Szentkirályszabadja, Kossuth u. 33.
Tel.: +36 20 926 5998
E-mail: info@hymato.hu
Web: www.hymato.hu

További termelők