A ROSACEART márka hiánypótló a szépségápoló termékek között, hiszen speciálisan érzékeny bőrre készít natúrkozmetikumokat.

A magyar tulajdonban lévő márka filozófiája, hogy az érzékeny bőrhöz a szokásostól eltérően kell közelíteni, ezért kombinált hatású kozmetikumokat fejlesztett ki.
Az általános megközelítéstől eltérően a bőr minden rétegét egységként kezeli, így arcápolóiban nemcsak a bőrnyugtatásra törekszik, hanem a kötőszövet erősítésére, a bőr alsó rétegeiben található kollagén- és elasztintermelés serkentésére, sőt a hajszálerek rugalmasságának megőrzésére is. Az eddigi tapasztalok alapján ez a megközelítés rendkívül hatékonynak bizonyult a pirosodásra hajlamos bőr ápolásában, melyet minimál arcápolási rutinnal azok is sikerrel alkalmazhatnak, akik a bőrápolásban időhiány vagy más miatt az egyszerűségre, gyorsaságra és hatékonyságra törekednek.

A prevenció az arcápolásban is egyre fontosabbá válik, hiszen az állandósult bőrpír komoly kihívás elé állítja a bőrgyógyászokat.

A Rosaceart kíméletes segítséget nyújthat a pirosodásra hajlamos (és más érzékenységgel küzdő) bőrűek számára, szeretettel várják az érdeklődőket a csarnok 73-as standjánál.

 

Kapcsolat:

Kulcsár Marianna

Telefonszám: 30-642-8531

E-mail: info@rosaceart.com

Honlap: https://www.rosaceart.com/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/rosaceart

 

További termelők