Smoking

 

Magyarországon 2015 novemberében kezdtünk el készíteni BBQ szószainkat!4 év Amerikában tartózkodásunk alatt tanult szószkészítési technika alapján készülnek szószaink saját alapanyagainkból! Ötlet abból adódott , hogy németországi  munkáim alatt több helyen készítettem szószokat szakmámból kifolyólag mely hentes és szakács jutottam arra döntésre látván itthon is indul a kereslet a BBQ készítés iránt , hogy induljunk el hazánkban is!

Célunk az, hogy minél jobban motiváljuk a magyar embereket egy nagyon kellemes étel motiváció használatára! Szószaink elkészítése lehetővé teszi azt , hogy sütéshez,pácoláshoz, főzéshez ,mártogatáshoz egyaránt használható legyen!

Stabilan 9 féle ízzel dolgozzunk ami következő: Alap szósz, Fekete áfonya-fahéj, Pikáns, Csípős, Extra csípős, Whyski, Wasabi, Red wine cherry , Vodka -cheese

És mindig vannak szezonális és limitált készítmények: Barack, Zöld dió, Alma, Portói-ánizs.

Elérhetőség: 

2621 Verőce, Béke u. 29.

Tel.: +36 70 381 6090

E-mail: smokinggunsbarbecue@gmail.com

https://www.facebook.com/smokinggunsbarbecue

További termelők